На Закарпатті пасажирський потяг на повному ходу влетів у вантажівку, є загиблі (фото)

На Закарпатті в понеділок, 27 січня, на в'їзді в місто Тячів сталося зіткнення потяга і вантажівки. В аварії загинули двоє осіб, які перебували в авто, ще одна людина постраждала. Про це повідомила прес-служба УЗ, передають Патріоти України.

Інцидент трапився близько полудня на залізничному переїзді 110 км перегону Буштина – Тячів Ужгородської дирекції залізничних перевезень із потягом №14 Київ – Солотвино.

Працівники локомотивної бригади та пасажири потяга не постраждали. Як інформує пресслужба, аварію, попередньо, спровокував водій вантажного автомобіля ЗІЛ, порушивши правила дорожнього руху.

"Проігнорувавши попередження звукової та світлової сигналізації, він [водій] виїхав на рейки та скоїв зіткнення із потягом", – сказано в повідомленні.

На період ліквідації наслідків ДТП залізничники, як пише УЗ, оперативно організували транспорт для доставки пасажирів потяга зі станції Буштина до станції Солотвино і зі станції Солотвино, Тересва та Тячів до станції Буштина.

На місцевому порталі 0312.ua опублікували фото з місця ДТП. Очевидці уточнили, що всього у вантажівці знаходилися три особи.

Близький друг і колега 56-річного Дмитра Капранова назвав причину його раптової смерті

вівторок, 16 квітень 2024, 19:52

Причиною смерті 56-річного українського письменника і книговидавця Дмитра Капранова – брата-близнюка Віталія Капранова – став серцевий напад. Про це 16 квітня розповів його друг і колега Сашко Лірник, передають Патріоти України. "Мені абсолютно не хоче...

Опитування показало, як змінилося ставлення чехів до біженців із України

вівторок, 16 квітень 2024, 18:58

Більше половини громадян Чехії вважають, що прийняли більше біженців з України, ніж їхня країна здатна була прийняти. При цьому, порівняно з минулим роком, більше чехів стали вважати, що українці краще інтегруються в чеське суспільство, передають Патрі...