На Закарпатті подружжя на авто напало на прикордонників, є постраждалі

На Закарпатті подружжя напало на прикордонний наряд і травмувало прикордонницю. Про це сьогодні, 20 січня. Про це повідомила пресслужба Західного регіонального управління ДПСУ, передають Патріоти України.

Повідомляється, що на одному із контрольних постів водій автомобіля Мітсубісі відмовився надати авто для огляду і на великій швидкості поїхав далі. Але за кілька хвилин прикордонники наздогнали втікача.

Коли автомобіль зупинили, дружина водія ударила в обличчя прикордонницю, яка документувала правопорушення, а чоловік напав на іншого прикордонника.

Працівники ДПСУ викликали поліцію. "Під час з’ясування та документування обставин правопорушення подружжя постійно викрикувало погрози та нецензурну лайку в бік співробітників прикордонної служби, навіть у присутності своїх малолітніх дітей", - йдеться в повідомленні.

У ДПСУ додали, що затриманий водій неодноразово потрапляв у поле зору оперативників Мукачівського прикордонного загону, оскільки був причетний до протиправної діяльності. Прикордонницю з травмами відвезли до лікарні, щодо правопорушників складено адмінматеріали.

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...

В Україні різко змінилася кількість пенсіонерів: Що відбувається

субота, 27 липень 2024, 17:35

В Україні, незважаючи на старіння населення, кількість пенсіонерів знижується вже впродовж багатьох років. Наприклад, ще в січні 2020-го, згідно з даними ПФУ, їх було 11,3 млн. За весь час їхня кількість незначно зростала всього кілька разів: у квітні ...