На Закарпатті продають унікальний радянський "лімузин" (фото)

Щоправда, автомобіль таку модифікацію отримав на території "іршавських гаражів".

Лімузин із свого автомобіля ГАЗ-21 вирішив зробити житель Іршави. Автомобіль на ходу і залишилося лише покласти на нього оптику, лобове скло, скло заднього виду та вікна у дверках, передають Патріоти України з посиланням на Мukachevo.net.

За автомобіль власник хоче отримати 1600 доларів. Старенька "Волга" готувалася до бізнес проєкту, але плани змінилися і можливо цю ідею хтось візьме інший.

«Волга» ГАЗ-21 — радянський легковий автомобіль середнього класу, серійно виготовлявся на Горьківському автомобільному заводі з 1956 по 1970 рік.Дизайн «Волги» склався вже на ранньому етапі розробки. Його автор, досвідчений художник-конструктор Лев Єремєєв, спираючись на тенденції світової автомобільної моди тих років — в першу чергу, американського «стайлінгу», в якому на той момент домінували авіаційні і, частково, ракетно-космічні мотиви, — зумів створити цілком виразний образ сучасного, динамічного і досить елегантного автомобіля з досить складною пластикою кузова, певною мірою протилежний переважно утилітарно-функціональній зовнішності «Побєди» чи великоваговій стилістиці ГАЗ-12 "ЗіМ" і легкових ЗІС-110.

З погляду світового автомобілебудування тих років, зовнішність автомобіля була порівняно стриманою і практично не містила яких-небудь елементів, котрі б сильно її виділяли на загальному фоні тодішнього стилю — досить порівняти її з тогочасними іноземними аналогами. Але за радянськими мірками «Волга», на момент початку свого виробництва завдяки характеру вибраних поверхонь, ліній і декоративних елементів, виглядала досить свіжо, сміливо і незвично.

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.