На Закарпатті сталося два землетруси

Епіцентри землетрусів знаходилися на глибині близько 5 кілометрів.

У Закарпатській області за добу сталися два землетруси. Підземні поштовхи були зафіксовані в Тячівському та Іршавському районах. Про це повідомив Головний центр спеціального контролю, передають Патріоти України.

Як повідомляється, перший землетрус було магнітудою 1,1 бала, а другий, магнітудою 2,3 бала. Епіцентри землетрусів знаходилися на глибині близько 5 кілометрів.

Однак, інтенсивність підземних поштовхів була нижче межі чутливості людей, тому вони не несли жодної загрози. Зазначимо, зараз в західних областях утворився сильний паводок. Людям затопило будинки та цілі вулиці. Рівень води в річках піднявся на кілька метрів.

Донечці ветерана АТО потрібна допомога! Оголошено збір на реабілітацію Лізи (фото)

четвер, 28 березень 2024, 9:50

"Доброго дня, дорогі патріоти та чуйні серця! Багато з вас знають нашу родину та нашу історію. Вже 12 років в нашій сімʼї зростає прекрасна та життєрадісна донечка Ліза, та, на жаль, через тяжкі пологи вона отримала діагноз ДЦП", - написала у редакцію ...

Ключовий здвиг еволюції: Науковці встановили історичний час, коли пращури сучасної людини навчилися розмовляти

четвер, 28 березень 2024, 9:05

Нове дослідження встановило ймовірний час у доісторичному періоді, коли пращури людей вперше почали говорити. Це відбулося приблизно 1,6 мільйона років тому – десь у східній чи південній Африці, пише The Independent. Зазначені висновки засновані на ана...