На Закарпатті священник УПЦ МП намагався заробити на ухилянтах: Журналіст розповів про схему

На Закарпатті священник УПЦ МП намагався заробити на ухилянтах.Про це повідомив місцевий журналіст Віталій Глагола у своєму Telegram.

"Настоятеля Введенської церкви в селі Торунь протоієрея Федіра Голодняка на мікроавтобусі Volkswagen Transporter разом з 6 громадянами (4 жителі Закарпатської області, 1 житель Київської області, 1 Донецької області) затримано на одному з блокпостів", – повідомив Глагола.

За його словами, під час зупинки автомобіля священник відмовився пред'являти документи, що засвідчують особу. "Чоловіки та священник не змогли довести захисникам українського кордону, що просто хотіли "висповідатися" темної ночі. Тож правоохоронці затримали їх усіх", – зазначив журналіст.

На священника складено адмінпротокол за ст. 185-10 КУпАП, а на пасажирів за ст. 204-1 КУпАП. ДПСУ і Нацполіція цю інформацію поки не коментували.

"Як законодавці, ми готові": У "Слузі народу" збираються суворо карати за неофіційну оренду житла

п’ятниця, 9 серпень 2024, 0:10

Ринок оренди житла в Україні залишається нерегульованим, адже багато власників житла не хочуть офіційно декларувати доходи від оренди, уникаючи оподаткування. Про це в інтерв’ю Укрніформу народний депутат від "Слуги народу", член Комітету Верховної Рад...

В Україні очікується значне здорожчення хлібу

четвер, 8 серпень 2024, 23:25

Незабаром продукт #1 може зросте в ціні на 20% через зростання вартості борошна та інших компонентів.Про це повідомляє businessua у четвер, 8 серпня, передають Патріоти України. . За оцінками президента Всеукраїнської асоціації пекарів і директора ...