На Закарпатті військком змушував солдатів будувати собі будинок - у нього знайшли золотий зливок і прапор РФ

У Закарпатській області викрили військового комісара, який очолював районний ТЦК і СП. Він змушував своїх підлеглих будувати собі будинок, а під час обшуків у майора виявили золотий зливок та російську і радянську символіки. Про це повідомили в Офісі генерального прокурора та МВС, передають Патріоти України.

За даними слідства, очільник районного ТЦК і СП змушував своїх підлеглих будувати собі будинок, земельну ділянку під який, він купив під час війни та оформив на родича.

"Викрили майора та його підлеглих під час здійснення будівельних робіт на об’єкті. У ході санкціонованих обшуків виявлено службові документи, квитанції, талони на паливо, грошові кошти, наручні годинники, золотий злиток та інші речі, які мають доказове значення", - йдеться у повідомленні.

Також під час обшуків у майора знайшли георгіївські стрічки, прапор і військовий головний убір країни-агресорки, футболку із логотипом "СССР", радянське посвідчення, партійний квиток члена забороненої партії, коробку із монетами рф

У ДБР додали, що військовий комісар "народився та навчався на території рф, він змушував вмотивованих та патріотичних підлеглих будувати йому маєток".

Військкому інкримінують ч. 5 ст. 426-1 КК України - перевищення влади і службових обов'язків. Йому загрожує до 12 років позбавлення волі. Наразі вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади. Встановлюється причетність до вчинення злочину інших осіб", - йдеться у повідомленні.

Вчені навіть придумали такий термін: Ось чому нам подобається шкідлива їжа

субота, 28 вересень 2024, 23:55

"Тиждень тому у своїх соцмережах я провела невеличке опитування серед Вас, дорогі друзі, чому, на Вашу думку, ми так любимо нездорову їжу? Було багато коментарів, всі різні: від таких, які стверджували, що їм ніколи не хочеться ані ніякої нездорової їж...

Російські хокеїсти-аматори під час гри здолали в рукопашній супротивника-ФСБшників. Чекісти образились і вирішили пересаджати більш вправних хлопців (відео)

субота, 28 вересень 2024, 22:40

У Біробіджані (Росія) шістьох гравців аматорської команди «Тафгай» затримали за побиття хокеїстів від ФСБ під час матчу Нічної хокейної ліги. . "Тафгай" зустрічався з командою "Фантом", що представляє регіональне управління ФСБ. Звичайна льодова бійка...