На Закарпатті затримали "спринтера", який намагався перебігти через кордон до Словаччини

У пункті пропуску "Малі Селменці", що на Закарпатті, прикордонники 18 липня затримали громадянина України, який намагався незаконно потрапити до Словаччини. Юнак спробував перебігти кордон, щоб уникнути перевірок. Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби, передають Патріоти України.

Як розповіли прикордонники, 19-річний хлопець прямував з України через пішохідний пункт пропуску. Юнак дочекався завершення оформлення попередніх осіб, зайшов на територію пункту пропуску і раптово почав бігти у напрямку Словаччини. Він не зупинився у зоні митного контролю і намагався оминути прикордонний контроль. Його затримав нарад.

Затриманий виявився жителем міста Кропивницький. "Спринтера" затримали в адміністративному порядку на термін до трьох діб з метою складання процесуальних документів та з’ясування обставин справи. Тепер йому доведеться відповідати перед законом одразу за три правопорушення" - йдеться у повідомленні.

Йдеться про порушення режиму в пунктах пропуску, про спробу незаконно перетнути державний кордон та про злісну непокору законному розпорядженню чи вимозі працівника Держприкордонслужби. Рішення у двох останніх справах ухвалюватиме суд.

В Україні можуть тимчасово скасувати відключення, а потім повернути найжорсткіший варіант графіків: Озвучено прогноз

субота, 27 липень 2024, 22:30

В Україні в серпні-жовтні значно скоротиться кількість відключень електроенергії. Однак вже взимку ситуація значно погіршиться: може повторитись сценарій липня, коли через спеку відключення тривали по 7 годин поспіль. Про це йдеться в публікації виданн...

Особлива "схема": На Тернопільщині чиновниця міськради брала хабарі сертифікатами відомого парфумерного магазину

субота, 27 липень 2024, 22:15

Чиновниця з Кременця отримувала хабарі у вигляді сертифікатів мережі косметики та парфумерії Brocard та на відпочинок у готелі. Депутатка міської ради спільно із заступником голови Кременця, старостою однієї з громад та директора комунального підприємс...