На Закарпатті живцем згоріли люди (фотофакти 16+)

Сьогодні вночі, 2 січня, у Закарпатській області стались трагічні випадки у м. Берегове та с. Андріївка, Ужгородського району. Там виникли дві пожежі, внаслідок яких загинули двоє людей, інформують Патріоти України.

Перший випадок стався о 00:21 на вул. Сечені у м Берегове. Там спалахнув житловий будинок, у якому самотньо мешкала 85-річна жінка. Під час ліквідації пожежі вогнеборці виявили тіло власниці, на жаль, без ознак життя. Пожежу погасили о 01:30 на площі 20 кв.м, повідомили в ДСНС області.

Друга трагічна пожежа сталася на Ужгородщині в с. Андріївка. Про це рятувальникам повідомили сусіди домоволодіння, котрі вночі прокинулись від тріскоту шиферу. Коли на місце прибули вогнеборці, на будівлі вже обвалився дах, а площа пожежі становила 105 кв. м. Спільними зусиллями пожежні о 05:50 ліквідували займання. На жаль, під час розбору конструкцій було виявлено тіло 41-річного власника обійстя. Причини пожеж встановлять правоохоронці.

У Держпраці заявили, що під час воєнного стану українців не можна звільняти за прогули: Що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:22

Державна служба з питань праці заявила про те, що прогули тих співробітників, які переїхали в інший регіон або виїхали за кордон під час воєнного стану, не можуть бути причиною звільнення. Замість звільнення їх можна відправити в неоплачувану відпустку...

У Швейцарії хочуть, щоб українські біженці працювали, але є нюанс

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:56

Очікується, що українські біженці у Швейцарії братимуть участь у соціальному житті країни, інтегруватимуться та знайдуть роботу. Але працевлаштуватися для багатьох з них нелегко. Лише трохи менше від 23 відсотків біженців з України зараз працюють. Феде...