На Запоріжжі окупаційна "влада" запросила в школу загарбника, якого підозрювали в педофілії - він провів дітям "урок мужності"

Окупаційна "влада" на тимчасово захопленій Росією частині Запорізької області запросила чергового окупанта у школу для проведення "уроку мужності" для українських дітей. Раніше його звинувачували у домаганнях до неповнолітніх батьки російських дітей у Забайкальському краї РФ, передають Патріоти України.

Там "командир загону "Находка" Олександр Морзунов так само приходив у школу, аби вести "урок" і, за словами батьків однієї із школярок, домагався до неї. На це звернули увагу у місцевому виданні "Ріа Мелітополь".

"Окупанти у своїх пропагандистських ресурсах повідомляють, що "школярі Енергодару та Кам'янки-Денпровської зустрілися з командиром пошукового загоном "Находка" Алесандром Мерзуновим". Батькам школярів варто розуміти, що такі зустрічі небезпечні не тільки пропагандою "вузького світу", і рашизму, а й загрожують домаганнями до дітей. Олександр Морзунов відомий тим, що його вже звинувачували у домаганнях батьки із Забайкальського краю Росії, правда, тоді справу вдалося зам'яти", – зазначено у повідомленні.

Морзунова колаборанти та окупанти на Запоріжжі привезли, аби він розповідав школярам тимчасово окупованого Енергодару та Кам'янсько-Дніпровського району про "пошукову діяльність".

"Він розповів дітям, яку важливу робту роблять пошуковці і, можливо, навіть змотивував дітей у майбутньому приєднуватися до таких загонів", – хизуються пропагандисти.

Свого часу Морзунов вже "мотивував" російських школярів у Забайкальському краї РФ. Після чергового "уроку мужності" в школі у селищі Шишкіно одна з матерів школярок звинуватила його у домаганнях до її неповнолітньої доньки просто під час уроку.

Втім місцеві правоохоронні органи нічого особливого у подібних звинуваченнях не побачили, тож справу не відкривали за "відсутністю доказів правопорушення".

Мріяв збудувати нову "Мрію", але не мав роботи в Україні: Помер відомий вітчизняний авіаконструктор

неділя, 28 липень 2024, 0:32

Дмитро Ківа працював на заводі "Антонов" за всіх президентів України, окрім Володимира Зеленського. 25 липня на 82-му році життя помер відомий український авіаконструктор Дмитро Ківа, який пропрацював на авіаційному заводі "Антонов" 52 роки, передають ...

Ах, Одеса... В курортній Аркадії поряд з рестораном сталась масова бійка за участю військових, цивільних та поліції. Решта відпочиваючих з інтересом споглядала (відео)

субота, 27 липень 2024, 23:49

У одеській Аркадії група чоловіків билась просто перед місцевим рестораном, свідчать кадри з соцмереж. У бійці брали участь і цивільні, і люди у формі. . Увечері 27 липня біля прибережного ресторану в Одесі сталась масова бійка, у якій взяли участь ци...