На Запорізькому напрямку у бою з російськими окупантами загинув відомий український співак

Тіло Богдана витягнув з поля бою рідний брат, котрий сам зазнав ураження в тій битві

Богдан Соломко

Військовослужбовець Богдан Соломко мав позивний "Паваротті" і був парамедиком у лавах "Правого сектора".

У жорстоких боях у військами РФ загинув колишній соліст Рівненської обласної філармонії Богдан Соломко, який мав позивний "Паваротті". Він був родом із міста Сарни. Про це повідомили на Facebook-сторінці громади.

"Паваротті" був парамедиком у лавах "Правого сектора". Ще з початку повномасштабної війни в Україні він разом із батьком і братом пішов захищати Батьківщину від ворогів.

20 січня 2024 року, виконуючи бойове завдання на Запорізькому напрямку, він втратив життя. Поблизу перебував його брат, який також зазнав серйозних травм, але попри це зміг евакуювати тіло Богдана з бойового поля.

"Паваротті" повертається на щиті! Саме такий позивний був у Богдана, він боровся за державу, за культуру, яку ніс у маси, за незалежність нашої держави! Він був неперевершеним у всьому! Навіки в строю! Вічна слава і пам'ять Герою...", — зазначили в Сарненській міськраді.

25 січня громада вшанує пам'ять Героя.

Богдан Соломко

"Це дно": "Ліга сміху" оскандалилася жартом про потопельників у Тисі, українці обурені

понеділок, 20 травень 2024, 6:38

Українські коміки знову опинилися у центрі скандалу. Цього разу оскандалилися гумористи "Ліги сміху". Вони пожартували про ухилянтів у Тисі. Так, у скандальному виступі команди «Фам Фаталь» комік робить дівчині комплімент, говорячи наступне: «Я тону у ...

Посилення мобілізації в Україні: Ось кому з жінок потрібно сходити у ТЦК після вступу в силу нового закону 18 травня

понеділок, 20 травень 2024, 6:24

18 травня в Україні набрав чинності новий закон про мобілізацію. Згідно з ним військовозобов’язані мають 60 днів на те, щоб оновити дані у ТЦК. Оновити свої військово-облікові дані або встати на облік з 18 травня мають жінки, які мають медичну та фарма...