На заздрість скреп: ЗСУ наростили потужність новими станціями супутникового зв'язку (фото)

Збройні сили України наростили свої технічні можливості, увівши в експлуатацію нові системи супутникового зв'язку, передають Патріоти України.

Йдеться про Центральну польову станцію супутникового зв'язку (ЦПССЗ) та станції супутникового зв'язку різних видів, зокрема мобільних.

ЦПССЗ забезпечить двостороннім обміном інформацією між абонентами віддалених супутникових станцій і наземних телекомунікаційних мереж, управління супутниковим ресурсом, резервування Центральної стаціонарної станції супутникового зв'язку.

Вона вже успішно пройшла необхідні випробування. Також випробували, зокрема в обстановці, наближеній до реальної експлуатації, дослідні зразки мобільних станцій супутникового зв'язку для встановлення на рухомі об'єкти, стаціонарні станції супутникового зв'язку і переносні станції супутникового зв'язку.

"Зазначені кошти підуть на організацію двостороннього супутникового зв'язку в Ku-діапазоні і забезпечення сервісів передачі даних", – йдеться у повідомленні.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...