На заздрість та сором британців: ​У Данії зведуть найвищу будівлю Європи

Циклопічна споруда має стати на 10,4 метра вищою за лондонський хмарочос The Shard

У центрі Данії у невеликому містечку Бранде, де проживає сім тисяч людей, планують побудувати найвищу будівлю в Європі - 320-метровий хмарочос Bestseller Tower, котрий буде помітний за 60-кілометровій відстані, зазначають Патріоти України.

Зазначається, що саме у цьому місті в 1975 році була заснована компанія-виробник одягу Bestseller, що володіє такими брендами, як Vero Moda, Jack & Jones, Only, Selected, Vila та низкою інших.

У хмарочосі розміститься головний офіс Bestseller та кілька десятків магазинів, які належать брендам компанії, готель, освітні центри, прогулянкова зона та інші зони.

За планом, будівля буде на 10,4 метра вища від лондонського хмарочоса The Shard. Розробкою проекту займається архітектурне бюро Dorte Mandrup. У компанії вважають, що проект допоможе розвитку міста та регіону загалом. Місцева влада і жителі підтримують будівництво комплексу.

«Журналісти намагалися знайти противників ідеї, але нікого не знайшлося» - стверджує журналіст місцевої газети Мортен Дикманн.

Данське сатиричне видання Rokokoposten порівняло майбутній хмарочос з вежею Саурона з «Володаря кілець» і запропонувало розмістити на верхівці палаюче око.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...