На заздрість тим, хто вже вколовся: Ляшко анонсував новий "бонус" для тих, хто вакцинується від коронавірусу у найближчі дні

Міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко анонсував новий "бонус" для тих, хто вакцинується від коронавірусу на цьому тижні – квитки на концерт до Дня Незалежності на НСК "Олімпійський", зазначають Патріоти України.

"Всі, хто вакцинується в центрах масової вакцинації, пунктах щеплення із середи (18 серпня – УП), отримають безкоштовні квитки на святковий концерт, приурочений до Дня Незалежності, який відбудеться 24 серпня на НСК "Олімпійський", - заявив міністр в ефірі "Україна 24".

Ляшко рекомендує робити щеплення для отримання квитків у тих центрах, які розміщені біля місць найбільшого скупчення людей. Йдеться, наприклад, про торгівельно-розважальні центри.

Довідково: Квитки на концерт як і раніше може отримати будь-яка людина за умови благодійного внеску на будь-яку суму. Відповідна інформація вказується в онлайн-касах продажу квитків.

Перед тим як стати міністром охорони здоров'я Ляшко обіцяв вакцинувати за літо від коронавірусу 5 мільйонів українців, тобто зробити 10 мільйонів щеплень. Проте наразі повністю імунізовані 2,7 млн громадян.

Дуже хотів до армії?: На Тернопільщині чоловік із відстрочкою від мобілізації розбив двері ТЦК

неділя, 8 вересень 2024, 14:28

Чоловік, що має відстрочку від мобілізації, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, розбив склопакет дверей Тернопільського обласного ТЦК та СП, намагаючись у такий спосіб приєднатися до Збройних сил України. Про це повідомив Тернопільський обласни...

З нагоди 40-річчя шлюбу: Порошенко привітав дружину та показав фото з весілля

неділя, 8 вересень 2024, 13:28

П'ятий президент України Петро Порошенко у неділю, 8 вересня, привітав свою дружину Марину Порошенко з 40-ю річницею шлюбу і показав фото з їхнього весілля. Про це експрезидент написав на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України. "Ми з Ма...