"На жаль, COVID-19 не є міфом": На Львівщині коронавірус убив водія швидкої, який 30 років рятував людей

На Львівщині від ускладнень коронавірусу помер водій п’ятої підстанції львівської швидкої допомоги Мар'ян Сидор, який 30 років свого життя віддав служінню людям, передають Патріоти України.

Чоловіка госпіталізували до регіонального фтизіопульмонологічного центру, однак, попри намагання лікарів, хвороба виявилася сильнішою. Про повідомляє пресслужба Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф на сторінці у Facebook.

"У сім’ї ЛОЦЕМД МК непоправна втрата – від COVID-19 помер наш колега Сидор Мар’ян Антонович… Завдяки його праці було врятовано багато людських життів", – зазначили в медустанові.

Працівники обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф висловили щирі співчуття рідним та близьким чоловіка.

"На жаль, COVID-19 не є міфом, вигадкою чи тим, чим можна злегковажити. Вірус не обирає, кого вражати, й у зоні ризику щодня перебувають наші медики. Бережіть себе і рідних!" – додали лікарі.

"Я цих п***рів не підтримую": Даріо Срна пояснив, чому поставив лайк під ганебним постом легенди футболу, який виступив на росТБ

четвер, 25 квітень 2024, 13:17

Спортивний директор Шахтаря Даріо Срна розповів, чому поставив лайк під фото колишнього бразильського футболіста Кафу, де він виступав на одному з російських телеканалів. Хорватський функціонер заявив, що вподобав публікацію Кафу, оскільки не одразу зр...

"Бройлер. Савченко. Жирна. Дякую за підтримку": Захисниця Азовсталі Пташка відповіла хейтерам, які критикують її фігуру

четвер, 25 квітень 2024, 13:03

Захисниця Азовсталі, парамедикиня-доброволець Національної гвардії України Катерина Поліщук на позивний Пташка емоційно відповіла хейтерам, які критикують її фігуру. Пташка опублікувала емоційний допис на своїй сторінці в Instagram, де звернулася до хе...