На жаль, мертвою: У Нікополі знайшли 15-річну дівчину, яку розшукували п’ять днів (відео)

У Нікополі знайшли мертвою 15-річну дівчину, яку розшукували п’ять днів, передають Патріоти України.

Як повідомляє поліція Дніпропетровської області, весь цей час дитину розшукували правоохоронці, рятувальники, бійці Нацгвардії та волонтери. Сьогодні за будівлею у промисловій зоні міста дівчину було виявлено мертвою.

Розшукати тіло допоміг кінолог зі службовим собакою - бельгійською вівчаркою Бєс. На місці працює слідчо-оперативна група та експерти-криміналісти. Повідомлення про зникнення дитини надійшло до поліції 15 червня. Мати дівчини розповіла, що напередодні ввечері донька пішла гуляти і не повернулася.

На розшук дитини були орієнтовані всі служби поліції - ювенальні поліцейські, кінологи зі службовими собаками, превентивні співробітники та військові. Правоохоронці перевірили вокзали, ринки, пляжі, парки, закинуті будівлі, а також обстежили покинуті будівлі, лісосмуги та інші місця, де могла перебувати дівчинка.

Після п’яти днів пошуків її тіло виявили на пустирі за покинутою будівлею.

От де дешевше жити! Держстат опублікував рейтинг українських регіонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:22

Індекси споживчих цін на різні товари, включно з продуктами харчування, за перші три місяці2024 року продемонстрували підвищення в усіх регіонах, за винятком Сумської області, порівняно з аналогічним періодом попереднього року. Найбільш значний приріст...

На Закарпатті 19-річний хлопець зґвалтував дитину, справою зайнялася поліція

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:15

На Закарпатті правоохоронці затримали 19-річного мешканця Мукачівського району, який зґвалтував 13-річну дівчину. Про це повідомили у поліції Закарпатської області, передають Патріоти України. Про постраждалу дівчину їм повідомили у медзакладі, куди в...