На жаль, неживим: На Луганщині знайшли зниклого безвісти бійця ЗСУ

Тіло солдата поки що евакуйовано на тимчасово окуповану територію.

У 54-й механізованій бригаді ЗСУ заявили, що знайшлося тіло зниклого безвісти на Луганщині військовослужбовця. Про це повідомила прес-служба бригади, передають Патріоти України.

“Близько 15.00 29 травня в результаті спільної роботи моніторингової місії ОБСЄ та групи “Евакуація 200” на місці бойового зіткнення було виявлено тіло солдата Степанченко Б.М., який 27.05.2019 року у складі групи саперів в районі Попасної виконував бойове завдання щодо перевірки мінно-вибухових загороджень перед переднім краєм оборони одного з механізованих підрозділів бригади та потрапили у засідку ДРГ противника”, – йдеться у повідомленні.

Прес-офіцери бригади зазначають, що тіло солдата евакуйовано на тимчасово окуповану територію. Тіло передадуть українській стороні, попередньо, 31 травня 2019 року на КПВВ “Щастя”.

Є важливий момент: Командир пояснив, чим замінити демобілізацію в Україні, і чому вона не потрібна до завершення війни

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр" полковник Павло Паліса виступив проти демобілізації до кінця війни. Військовий вважає, що набагато важливіше отримати можливість частіше проводити ротації для відновлення боєздатності підрозділі...

Потрібний перекладач

п’ятниця, 26 квітень 2024, 6:59

З дипломатичної на офісно-президентську. Держдеп наголошує, що в України – проблеми зі свободою слова. Зокрема, марафон висвітлює урядову позицію…. Минулого року Держдеп наголошував на тому, що закриття трьох незалежних від влади каналів – це проблема....