На Житомирщині 33-річний чоловік згвалтував падчерку

Раніше судимий злочинець ніде не працював.

Жертвою гвалтівника стала дочка співмешканки. Ілюстрація: 1.zt.ua.

В одному із сіл Малинського району Житомирської області 33-річний чоловік зґвалтував 13-річну доньку своєї співмешканки. За даними прес-служби прокуратури Житомирської області, під процесуальним керівництвом Коростишівської місцевої прокуратури проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом вказаного злочину, передають Патріоти України.

Злочинця затримали за статтею 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Йому повідомили про підозру у вчиненні кримінального злочину за частиною 4 статті 152 Кримінального кодексу України. У середу, 7 серпня, постановою Малинського районного суду до підозрюваного застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

"Встановлено, що раніше судимий 33-річний місцевий житель, який не працює, застосовуючи фізичне насильство, вчинив дії сексуального характеру щодо малолітньої, 2006 року народження, доньки жінки, з якою жив. Санкція зазначеної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від 8 до 15 років", – йдеться у повідомленні.

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...

З погляду зрозуміло, що він думає про тих нелюдів: Песик дивом вижив після удару по Дергачах під Харковом (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:52

“Після сьогоднішнього російського “прильоту” по місту Дергачі дивом вижив пес Річард. Авіабомба влучила зовсім поруч. Тваринка не хотіла ні їсти, ні пити. З одного його погляду стане зрозуміло, що він думає про тих нелюдів”, – написав Василенко. В очах...