На Житомирщині ліцеїстів підозрюють у зґвалтуванні одногрупника

Трьох неповнолітніх ліцеїстів одного з професійних ліцеїв Житомирщини взяли під варту без права внесення застави. Їх підозрюють у скоєнні сексуального насильства над одногрупником. Про це повідомляє пресслужба Житомирської обласної прокуратури, передають Патріоти України.

"Слідство встановило, що особливо тяжкий злочин проти статевої свободи та статевої недоторканості особи 5 квітня цього року скоїли троє учнів одного з професійних ліцеїв області. Підозрювані скоїли сексуальне насильство за обставин психологічного тиску на одногрупника, із застосуванням нецензурної лексики та погрожуючи йому побиттям", - повідомили в прокуратурі.

У четвер, 13 квітня, за участі ювенального прокурора усім трьом фігурантам справи суд обрав запобіжні заходи у виді тримання під вартою без права внесення грошової застави.

Наразі триває досудове розслідування, яке проводить відділення поліції № 5 Житомирського райуправління поліції. За Кримінальним кодексом України, зґвалтування, вчинене групою осіб, карається позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років.

Платіжка надійде за кожен "зайвий" квадрат: Українці зобов'язані сплатити податки за квартири, які давно купили

середа, 15 травень 2024, 8:30

Українці до 1 липня отримають платіжки за нерухомість від податкової. Платити потрібно за квартири та будинки, площа яких перевищує встановлену норму. При цьому плата стягується за кожен "зайвий" квадратний метр. Так, норма для квартири становить 60 кв...

Більше не повернуться? Скільки українських біженців планують залишатися у Європі - дослідження

середа, 15 травень 2024, 7:22

Майже половина українських біженців у країнах Східної та Центральної Європи мають роботу. Планують залишитися у країні перебування в осяжному майбутньому 70% українців. Такі результати дослідження Міжнародної організації з Міграції (МОМ). Міжнародна ор...