На Житомирщині мародери прийшли в будинок загиблого захисника, їх провчили всім селом (відео)

У селі Левковичі Овруцької громади Житомирської області місцеві затримали мародерів та примотали до дерева. Про це кореспонденту УНІАН розповів селянин, який зняв відео, передають Патріоти України.

"Мародери – це мати із сином, був ще батько, але він утік. Вони виносили з будинку захисника України, якого поховали тиждень тому, і який загинув біля Макарова, побутову техніку. Сусіди сказали, що вони вже винесли ноутбук, а сьогодні зранку повернулись за телевізором і були спіймані на "гарячому". Мародерів приматали до дерева і "виховували" різками. Згодом люди викликали поліцію", - розповів місцевий житель.

На сторінці у Facebook Коростенської РДА, яка також опублікувала відео з мародерами зазначили, що місцева влада підтримує всіх тих, хто залишився без їжі, одягу, ліків.

"Хочемо відзначити, що на сьогоднішній день для тих, хто залишився без їжі, одягу, ліків, працюють місцева влада, волонтери, їх підтримують небайдужі люди. Тож, такі дії як мародерство мають бути не тільки засуджені, але й несуть реальне покарання за законами воєнного часу", - зазначили в Коростенській РДА.

Провину заперечував: На Волині педагога засудили на три роки через ухилення від мобілізації

субота, 20 квітень 2024, 8:23

У Волинській області до 3 років позбавлення волі засудили колишнього вчителя, який категорично відмовився від мобілізації та просив суд виправдати його. Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду Волинської області, передають Патріоти Укра...

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...