На Житомирщині сталася смертельна ДТП гужового транспорту з двома легковиками

У Новоград-Волинському районі Житомирської області в ніч на 13 липня сталася смертельна ДТП з кінним возом і двома легковиками. Як передає прес-служба поліції, аварія сталася поблизу с. Пищев на 252 км автодороги Київ-Чоп біля 3:40, зазначають Патріоти України.

Сталося зіткнення автомобіля "Опель Корса" з 35-річним львовьяніном за кермом з гужовим возом, керуючий якої розгортався у невстановленому місці. Легковик з'їхав в кювет, а на коней наїхав водій "Опель Омега", який рухався з учасниками ДТП в попутному напрямку.

В результаті аварії від отриманих травм загинула пасажирка підводи. Її керівник і ще один пасажир були доставлені в лікарню, проте врятувати їх не вдалося.

Також медична допомога без госпіталізації надавалася пасажирам автомобіля "Опель Корса", львів'янкам 2005 і 1994 років народження. Водії обох легковиків не постраждали.

Поліцейські попередньо кваліфікували подію по ч.3 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Є загиблі та поранені: Китай накрив потужний торнадо (відео)

субота, 27 квітень 2024, 23:51

У суботу потужний торнадо накрив китайське місто Гуанчжоу. Про це повідомляє Associated Press, передають Патріоти України. Китайське метеорологічне управління повідомило, що торнадо обрушився в обід на район Байюнь в Гуанчжоу, розгалуженому мегаполісі ...

"Пішов добровільно – отримав довічне": Рідні військових влаштували у Києві на Майдані акцію за чіткі терміни служби

субота, 27 квітень 2024, 23:39

Маніпуляції влади з термінами демобілізації, аж до повної відмови до кінця невідомо якої тривалості війни, викликає обурення тих, хто роками по мобілізації захищає Україну та їх рідних. У центрі Києва зранку в суботу 27 квітня родичі військовослужбовці...