На Житомирській трасі нардеп від "Батьківщини" збив на смерть 18-річну дівчину, - ЗМІ (фото)

У п’ятницю, 3 листопада, народний депутат збив на смерть 18-річну дівчину на Житомирській трасі. Як повідомляє джерело NV, йдеться про нардепа від Батьківщини Андрія Ніколаєнка, передають Патріоти України.

У Нацполіції повідомили, що ДТП сталася близько 9:45 у селі Березівці Житомирського району і зазначили, що, за попередньою інформацією, за кермом перебував 44-річний житель Київщини, народний депутат України, однак прізвище не вказують.

У поліції розповіли, що, попередньо, водій автомобіля Mercedes-Benz GLE, рухаючись у напрямку міста Чоп у крайній лівій смузі руху, наїхав на пішохода. Унаслідок ДТП 18-річна дівчина загинула на місці.

ДБР повідомило, що вже розслідує обставини смертельної дорожньо-транспортної пригоди за участі народного депутата за ч. 2 ст. 286 КК України. За це ме може бути покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.

Зараз на місці події працюють слідчо-оперативні групи ГУНП в Житомирській області та Житомирського райуправління поліції. Триває з’ясування всіх обставин події. Призначено низку експертиз.


Молочка перетворюється для більшості українців на розкіш: Експерти прогнозують подальше зростання цін

субота, 27 липень 2024, 19:00

У червні зростання цін на продукти прискорилося і стало найбільшим з початку 2024 року, нагадують Патріоти України. Восени ще подорожчають п’ять категорій продуктів, серед них і молоко. . Скільки зараз коштує молоко в Україні та чому ціна на нього зро...

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...