Прощайтеся з теплом, літо минуло: Синоптик заявив, що на зміну дощам в Україні прийде похолодання, а потім перший сніг

Дощі відступають: погода в Україні завтра, 9 жовтня, вже буде переважно сухою, обіцяє синоптик Наталка Діденко. У той же час народний синоптик Леонід Горбань прогнозує наближення похолодання і перший сніг - вже під кінець жовтня 2020, передають Патріоти України.

Так, погода в Україні у п'ятницю буде без опадів і переважно сонячно. Невеликі дощі можливі лише в Житомирській і частково в Київській областях. На зміну дощам прийдуть вологе повітря та тумани. Температура повітря 9 жовтня вдень у середньому становитиме +18-23 градуси. При цьому спекотніше традиційно буде на півдні - до +25 градусів, а холодніше на заході – до +14-17 градусів.

Погода в Києві завтра, 9 жовтня 2020, обіцяє тепло до +20 градусів і тумани – а ось дощі малоймовірні. Погода на вихідних в Україні також буде теплою і недощовою.

У свою чергу Горбань розповів, що перші заморозки прийдуть вже наступного тижня разом із різким похолоданням у більшості регіонів:

  • 17-18 жовтня підморозить західні області;
  • після 24 жовтня заморозки прийдуть в інші регіони.

"Після цього денна температура повітря впаде до +11-12 градусів, наприкінці жовтня знову приморозить до 0 -4 градусів. У цей період також очікується дощ з мокрим снігом", - розповів у коментарі для видання Апостроф синоптик. При цьому в третій декаді жовтня денна температура в більшості областей очікується на рівні +10 градусів.

Айтішниця поскаржилась, що роботодавець відхилив її кандидатуру через те, що вона... з Харкова

неділя, 5 травень 2024, 22:50

UI/UX дизайнерка Марина Стульнікова з Харкова розповіла як зіткнулася з відмовою від роботодавця через свою локацію. За її словами, їй уперше відмовили з такої причини. Після цього дизайнерка всюди прибрала позначку про свою локацію в Харкові, передают...

"Добре, що став на міну": Мати російського окупанта зраділа, що син повернувся з фронту інвалідом

неділя, 5 травень 2024, 21:30

Російський окупант Олексій Воронін пішов вбивати українців через борги і кредити. Додому загарбник повернувся без кінцівки, але радіє, що отримав мільйони компенсації та купив квартиру. Історію "трьохсотого" окупанта розповів Юрій Бутусов, передають Па...