На знак солідарності з Україною: У Німеччині більше немає "московського" морозива

Німецька мережа супермаркетів Edeka перейменувала морозиво Moscauer Art, яке продається на полицях магазинів під власною торговою маркою Gut und Günstig, наKiewer Art. Про це пише газета Rheinische Post, передають Патріоти України.

"Ми дуже стурбовані тим, що відбувається в Україні. Для нас важливо продовжувати висловлювати нашу солідарність, і ми віримо, що маленькі жести також можуть продемонструвати це", - заявили в Edeka.

Назва Kiewer Art на морозиві буде лише тимчасова. Мережа взагалі планує прибрати географічну прив'язку з назви морозива.

Надалі морозиво називатиметься просто Ice Snack Sandwich, тобто морозиво-сендвіч. Нагадаємо, Верховна Рада у понеділок, 18 липня, ухвалила у першому читанні законопроект, який забороняє присвоювати географічним об'єктам назви, пов'язані з РФ.

Провину заперечував: На Волині педагога засудили на три роки через ухилення від мобілізації

субота, 20 квітень 2024, 8:23

У Волинській області до 3 років позбавлення волі засудили колишнього вчителя, який категорично відмовився від мобілізації та просив суд виправдати його. Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду Волинської області, передають Патріоти Укра...

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...