На звуки пострілів прибіг сусід: Під Одесою чоловік на очах у свідків застрелив друга, а потім вчинив самогубство

У селищі Велика Михайлівка Одеської області чоловік у присутності очевидців застрелив товариша, після чого вчинив самогубство. Як повідомили у Головному управлінні Національної поліції в Одеській області, подія сталася позавчора вночі у гаражі, що належить 36-річному місцевому мешканцю, передають Патріоти України.

"За словами його сусіда, він вибіг з будинку на звуки пострілів, які доносилися з двору, і побачив, як зловмисник цілиться з рушниці у знайомого. Односелець спробував заспокоїти розлюченого господаря будинку та умовити прибрати зброю, але той не послухав його і спустив курок, потрапивши 30-річному товаришеві в грудну клітку", - розповіли в главку. Сусід побіг викликати поліцію, а господар будинку в цей час вистрілив собі в груди.

За фактом смерті власника домоволодіння поліцейські розпочали провадження за ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство з позначкою «самогубство»), відомості за фактом загибелі його гостя внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань як умисне вбивство. Призначено низку експертиз. Встановлюються повні обставини події.

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...