Набоїв не шкодували: Подробиці розстрілу депутата на Київщині

Поки в Києві провідні політики та урядовці сконцетровані на вирішальній схватці за президентське крісло, на місцях "під шумок", схоже кримінальний елемент вирішують свої питання.

Олег Коломієць

Фермер, котрого застрелили у Фастові, виявився депутат Фастівської райради і директор фермерського господарства "Тризуб" 42-річний Олег Коломієць, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Обозреватель".

Коломійця вбили в ніч на 14 квітня на ґанку 9-поверхового будинку по вул. Садовій, де він мешкав. У його квартиру на першому поверсі був окремий вхід. За даними інсайдера, загиблий отримав чотири вогнепальні поранення: одне в серце і три в живіт. На місці виявили пістолетні гільзи, кілер з місця події зник.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Всі обставини події встановлюються. Версії вбивства поліція не розголошує.

Коломійця вбили біля його квартири в будинку на вул. Садовій


Коломійця вбили біля його квартири в будинку на вул. Садовій

''Один у серце, три в живіт'': деталі розстрілу депутата під Києвом

Загиблий був депутатом Фастівського райради

Відповідно до декларації за 2018 рік, на Олега Коломійця та його дружину Наталію оформлено п'ять приватних житлових будинків у місті Фастів і селах Михайлівка, Фастовець і Веприк, а також низка земельних ділянок.

Крім того, у власності родини значиться сільськогосподарська техніка: трактори, вантажівки, комбайни. Фермерське господарство "Тризуб", директором якого був Коломієць, розташоване у с. Веприк. Також чоловік був співзасновником ТОВ "Агродом Фортуна", в якому мав третину.

У загиблого залишилася дружина, двоє синів і донька.

Як повідомляв OBOZREVATEL, під Запоріжжям невідомі у дворі власного будинку вбили сім'ю пенсіонерів: чоловік отримав вогнепальне поранення, а його дружину виявили із задушенням.

Небезпека необережних рухів у тумані

середа, 24 квітень 2024, 21:20

"Вітаємо німецьке телебачення ZDF": Фільм про евакуацію мирних жителів з Мар'їнки отримав престижну відзнаку (відео)

середа, 24 квітень 2024, 21:15

Документальний фільм німецького режисера та журналіста Арндта Ґінцеля «Білий янгол – кінець Мар'їнки» отримав золоту нагороду та гран-прі телекінопремії New York Festival. Про це повідомила пресслужба МВС України, передають Патріоти України. Переможців...