Набридли борги й кредити? У мережі показали оголошення про набір контрактників у РФ на війну з Україною (фото)

У Росії почали набирати контрактників до армії, обіцяючи позбавити військовослужбовця боргів і кредитів, а також забезпечити вступ до ВНЗ. Їм гарантують безкоштовний проїзд, проживання, виїзд за кордон, під якими, напевно, мається на увазі участь у війні проти України, але нічого не говорять про безплатну смерть та повернення додому "вантажем 200", передають Патріоти України.

Знімок оголошення опублікував один із харківських Telegram-каналів. Зазначається, що таке помітили на стовпі серед вулиць російського міста Перм. "Набридли борги, кредити? Бажаєш змінити спосіб життя? Хочеш, щоб тебе поважали і пишалися? Дзвони!" – починається "привабливе" оголошення, написане з помилками.

Далі вказується, що для такої "перспективної" роботи не потрібна освіта. Контракт росіянам пропонують укласти на термін від чотирьох місяців. Зарплату обіцяють видавати на руки – від 220 тисяч. У якій саме валюті не уточнюється, але у дужках наголошується, що це "державна гарантія".

Майбутнім контрактникам обіцяють соціальні пільги, серед яких вирішення проблем із кредитами, оплатою квартири, сприяння у вступі до навчального закладу.

Також росіян заманюють на війну з Україною (щоправда, не кажучи жодного слова про військову службу та "спецоперацію"), обіцяючи додаткову оплачувану відпустку й щомісячні виплати від держави – "навіть не працюючи". Крім цього, гарантують страховку життя на суму від 5 млн, безкоштовний виїзд за кордон, купівлю квартири та інші "привілеї".

Українці в мережі жартують над методом залучення громадян країни-агресора РФ на військову службу. Вони зазначили, що росіянам обіцяють все безкоштовне, окрім безкоштовного "квитка на концерт Кобзона", який насправді чекає кожного окупанта, котрий ступить на українську землю.

Про мотивацію

п’ятниця, 17 травень 2024, 12:26

Воєнні проблеми, економічні прорахунки, корупція, загроза диктатури на тлі неспроможності приймати ефективні рішення вищим керівництвом ведуть до демотивації на усіх рівнях і кризи управління. На Харківщині триває спроба росіян розширити захоплену смуг...

"Супервоїн з мене не вийшов, але роблю, що можу": Відомий український співак показав свою військову форму, яка згоріла на Вуглегірській ТЕС

п’ятниця, 17 травень 2024, 12:05

Відомий український співак, а тепер і воїн ЗСУ, Олександр Положинський розповів, що 16 травня – це особлива для нього дата. Військовий відзначив два роки з моменту початку служби в армії, передають Патріоти України. У своєму Instagram Олександр Положин...