Начальник станції обізвав "гнидником": На вокзалі у Миколаєві прибрали пост для відпочинку військових (відео)

18 березня, коли зачиняли цей пост на карантин – тут було все для відпочинку армійців.

Скандал довкола волонтерського посту для військових на залізничному вокзалі Миколаєва - поки всі сиділи на карантині, майно, що збирали люди звідусюди, зникло, повідомляють Патріоти України.

Волонтери показують порожнє приміщення. Кажуть, що 18 березня, коли зачиняли цей пост на карантин – тут було все для відпочинку армійців. «Стояв стіл, холодильник, ліжка. Тут було все затягнуто плівкою і були прапори і рушники з шевронами», - каже волонтер Олена Івашиненко.
Все майно звозили сюди люди. Прапори та шеврони – дарували армійці, які відпочивали на посту. «Ми стільки років з цією війною. Я сама з Донбасу. Ми з ними спілкуємося, обговорюємо, ми як психологи там були», - каже волонтерка Галина Трішкіна.
Півроку тому, коли Укрзалізниця відкрила свою кімнату для відпочинку військових, начальник вокзалу пригрозив, що закриє пост, кажуть волонтери. Тож, впевнені, поки всі були на карантині – так і зробив.
Він визнає, що все майно демонтували за його вказівкою. Бо, мовляв, дезінфікували у зв'язку із короновірусом. «Ми там все два дні мили після вашого, вибачте, гнидника», - каже начальник залізничної станції Миколаїв Леонід Пляченко.
Запевняє, все майно у багажному відділенні. Чому зробили це без попередження волонтерів, не відповідає. Волонтери майно знайшли. Утім, відновлювати волонтерський пост – начальник станції категорично відмовляється.

Кімната для відпочинку, яку відкрила на вокзалі Укрзалізниця – набагато гірша за знищений волонтерський пост, кажуть самі військові. Там навіть каву безкоштовно не поп'єш. Начальник вокзалу все заперечує. Утім, прайс таки там є.

Волонтери написали заяву у поліцію за крадіжку та перевищення влади начальником залізничної станції. Сподіваються, що їхній пост таки повернуть на місце. Бо впевнені, безкоштовна допомога волонтерів завжди потрібна.

Джерело: ТСН.ua

"Я цих п***рів не підтримую": Даріо Срна пояснив, чому поставив лайк під ганебним постом легенди футболу, який виступив на росТБ

четвер, 25 квітень 2024, 13:17

Спортивний директор Шахтаря Даріо Срна розповів, чому поставив лайк під фото колишнього бразильського футболіста Кафу, де він виступав на одному з російських телеканалів. Хорватський функціонер заявив, що вподобав публікацію Кафу, оскільки не одразу зр...

"Бройлер. Савченко. Жирна. Дякую за підтримку": Захисниця Азовсталі Пташка відповіла хейтерам, які критикують її фігуру

четвер, 25 квітень 2024, 13:03

Захисниця Азовсталі, парамедикиня-доброволець Національної гвардії України Катерина Поліщук на позивний Пташка емоційно відповіла хейтерам, які критикують її фігуру. Пташка опублікувала емоційний допис на своїй сторінці в Instagram, де звернулася до хе...