Начальник ТЦК у Каневі прийшов познайомитися з депутатами міськради й роздав їм повістки (відео)

У четвер, 16 травня, у Каневі начальник Другого відділу Черкаського ТЦК та СП підполковник Роман Богдан прийшов познайомитися з депутатами міської ради та вручив їм повістки. Про це повідомляє місцеве медіа, передають Патріоти України.

Згодом відео із сесійної зали з'явилося у місцевих пабліках. За словами керівника місцевого ТЦК, на адресу міськради раніше направили розпорядження про те, що деякі депутати проігнорували оповіщення.

«На міську раду було направлено розпорядження щодо оповіщення депутатів, але є особи, які проігнорували це розпорядження. А є особи, які прийшли у військкомат та пройшли ВЛК. Отже відповідальними особами зараз будуть вручені повістки нашим шановним депутатам», – сказав Богдан.

Загалом, повістки отримало шестеро депутатів міської ради. Зазначається, що в Канівській міській раді 26 депутатів, але за словами міського голови, жоден з них не служить.

Українцям підвищать податок на зарплати: Стало відомо, скільки будемо отримувати "чистими! на руки

неділя, 6 жовтень 2024, 12:30

Крім податку на посилки, в Україні вже у жовтні можуть підвищити податок на зарплати — відразу на 3,5%. І, відповідно, на такий же відсоток поменшає сама «чиста» зарплата. Про це пише видання «Апостроф», передають Патріоти України. Формально податок на...

ДБР шукає ухилянтів за списками глави МСЕК Хмельниччини: Ось що їм може загрожувати

неділя, 6 жовтень 2024, 12:22

Державне бюро розслідувань у Хмельницькому вивчає списки людей, які були знайдені під час обшуків у робочому кабінеті керівниці обласного центру медико-соціальної експертизи Тетяни Крупи, передають Патріоти України. Як розповіла речниця теруправління Д...