Начальство "не оцінило": Заміжня поліцейська зайнялася сексом із шістьма колегами, але щось пішло не так

В одруженої офіцерки американського штату Теннесі Меган Голл були бурхливі сексуальні стосунки з шістьма колегами-чоловіками. Їхні взаємини включали обмін відвертими фотографіями, оральний секс із двома колегами у поліцейському відділку й інші сексуальні дії під час роботи, інформують Патріоти України.

Як повідомляє видання Daily Star, жінку та ще чотирьох офіцерів звільнили, а ще двоє були відсторонені. Так, інтимні зв'язки у жінки-копа з колегами були у готельних номерах, у будинках офіцерів, на човні, під час чергування у відділку, у тренажерному залі.

Відверта поведінка призвела до звільнення самої Голл, сержанта Льюїса Пауелла, офіцера Хуана Луго, сержанта Тай МакГоуан та детектива Сенекі Шіллдс. Ще двоє офіцерів, Патріх Маліокко та Ларрі Холледей зберегли свої посади, але були відсторонені від роботи.

Про авантюри стало відомо після того, як мер міста Ла-Верн Джейсон Коул отримав попередження про те, що Голл займалася сексом утрьох із Маліокко та його дружиною.

Поліцейська стверджує, що перебуває у відкритому шлюбі. Колеги жінки розповіли, що бачили, як Голл під впливом алкоголю зняла сорочку під час вечірки.

Директор відділу кадрів Ендрю Паттон, який написав звіт і провів розслідування, застосував щодо згаданих правоохоронців різні покарання за "сексуальні дії під час виконання службових обов’язків, сексуальні домагання, поведінку, яка не відповідає офіцеру, і брехню під час розслідування".

"Порнографія та еротичні фотографії на робочому місці - форми сексуальних домагань. Це образливо, недоречно та може створити ворожу робочу атмосферу для інших працівників", – йдеться у звіті.

"Прошу звинувачувати у моїй смерті Путіна і росіян": Нові подробиці щодо загибелі жінки в дендропарку Кропивницького

вівторок, 7 травень 2024, 23:55

У дендропарку у Кропивницькому Кіровоградської області 7 травня жінка впала з оглядового колеса. Факт її загибелі "Суспільному" підтвердила речниця поліції області Віталіна Бевзенко, нагадують Патріоти України. З її слів, інформація на номер 102 надійш...

Зал підспівував: alyona alyona та Jerry Heil довели до сліз промовистим номером про силу жінок

вівторок, 7 травень 2024, 23:33

У Швеції на сцені міжнародного конкурсу "Євробачення-2024" дует alyona alyona та Jerry Heil приголомшив виконанням пісні Teresa & Maria, передають Патріоти України. Виконавиці вийшли боротися за місце у фіналі під номером п'ять. У цей час зала затамува...