Наче кадри з постапокаліпсису: Вулиці британських міст заполонили ... дикі кози

Популяцію гірських кіз перестали контролювати, і їх чисельність так виросла, що вони влаштували косплей на фільми в сеттінгу постапокаліпсис.

Останнім часом відразу кілька населених пунктів Англії страждають від козлиної навали, причиною якої стала помилка зоозахисників і уряду, передають Патріоти України з посиланням на BBC.
Зокрема, з подібним «навалою» зіткнулися англійські міста Лландідно і Конуї. Якщо раніше дикі сусіди з гір тільки зрідка навідувалися до них, то тепер їх кількість на вулицях стає страшною.
Луїза Емері, державний представник округу Грейт-Орм в раді Конуї, пояснила, що масштаби козлиної атаки вийшли далеко за рамки, з якими можна миритися. «Так, вони і раніше забрідали в пошуках їжі. Але зараз вони прорвалися набагато далі вглиб території. Вони сидять на дорогах, стрибають по дахах будинків і становлять небезпеку для людей. Особливо в нічний час, адже вони пересуваються дуже тихо, і почути їх наближення практично неможливо. Водії можуть повернути за ріг і наштовхнутися на десяток козлів», - говорить вона.
Все це - результат провальної програми контрацепції, яку проводять зоозахисники і доглядачі місцевих заповідників щороку. Через спеціальні ін'єкцій тварини тимчасово перестають розмножуватися, внаслідок чого їх поведінка разюче відрізняється від спостережуваного в Лландідно і Конуї.
На жаль, в сезон 2020-2021 років активісти вирішили перенести процедури через жорсткість карантинних заходів на території Англії. Багато добровольці просто не могли потрапити в міста, щоб зробити козам ін'єкції, в результаті чого здичавілі тварини заполонили вулиці міст.

"Є чіткі правила, вони дещо змінилися": В Міноборони заявили, що не всі держслужбовці матимуть бронювання

п’ятниця, 3 травень 2024, 19:54

Державні службовці, які є військовозобов’язаними і не мають бронювання, підлягають мобілізації на загальних підставах. Про це сказав речник Міноборони Дмитро Лазуткін в ефірі телемарафону, передають Патріоти України. "Йдеться про те, що ці люди також н...

Можна загадувати бажання: На Великдень у небі над Землею пройде найінтенсивніший зорепад століття

п’ятниця, 3 травень 2024, 18:56

Якщо ви коли-небудь хотіли спостерігати, як уламки комети Галлея перетинають верхні шари атмосфери Землі, цей тиждень - ваш шанс.Метеорний дощ (зорепад) Ета-Аквариди буде найбільш насиченим до 10 травня, а пік шоу припаде на передсвітанковий час 5 трав...