Наче прекрасна грецька богиня: Ольга Харлан знялася для обкладинки Playboy Ukraine (фото)

Дворазова олімпійська чемпіонка з фехтування на шаблях Ольга Харлан знялась для обкладинки вересневого номера журналу Playboy Ukraine, повідомляють Патріоти України.

34-річна спортсменка постала в білій сукні та з шаблею в правій руці. «Дякую неймовірно креативній та професійній команді за те, що зробили це все реальним», — написала Харлан в Instagram.

Нагадаємо, на Олімпійських іграх 2024 року Харлан завоювала золото у командному турнірі з фехтування на шаблях та бронзу в індивідуальних змаганнях. З шістьма олімпійськими медалями Ольга встановила рекорд України за кількістю нагород на Іграх. Загалом у Харлан два золота, одне срібло та три бронзи за всю історію виступів на Олімпійських іграх.


Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...