Наче у фільмі жахів: Чоловік виявив у себе вдома дивну знахідку (фото)

Всі ви, напевно, хоча б раз у житті бачили фільм жахів, в якому є таємничі двері, виявлені новими мешканцями будинку. І ось цей сюжет став реалістичним для одного чоловіка. Він знайшов у своєму підвалі таємничі двері, заховані за великою металевою шафою, незабаром після переїзду до свого нового будинку. Про таку знахідку користувач під ніком u/BlurghUsername розповів у Reddit, передають Патріоти України.

За його словами, ці двері не ведуть назовні. Він гадки не має, що за ними. Також він не дасть своїм собакам наближатися до неї. Але в коментарях користувачі почали благати його йти до кінця і "розгадати таємницю".

Один користувач прокоментував: "Відчини, відчини, відчини. Ну, я думаю, що я насправді не кращий за жертву фільму жахів". Інший користувач написав: "Увійдіть у двері! Ви повинні побачити, що там всередині!".

Але власник будинку відповів: "Фільми жахів навчили мене, що поставлені питання завжди страшніші та цікавіші, ніж будь-яка відповідь, яку я міг би отримати, тому двері залишаються зачиненими. Крім того, мої собаки не будуть наближатися до них".

Зрештою, цікавість користувача взяла верх над ним, і він написав: "Я відчиню її, коли повернуся з роботи, все, чорт візьми!". Після того, як хтось запитав, чи скоро він буде вдома, він додав: "Майже! Близько півтори години!".

З того часу він нічого не публікував і не коментував, й багато хто почав міркувати про те, що ж з ним сталося. Користувач Fflamdwyn2004 написав: "Будь ласка, дайте відповідь на коментарі або дайте нам оновлену інформацію. Я турбуюся про вас, й всі інші вмирають від бажання дізнатися, що за цими дверима".

20-річний хлопець оформив опіку над молодшими сестрами, які залишились самі за кордоном після смерті матері

неділя, 19 травень 2024, 19:18

20-річний чернігівець Нікіта Полянецький оформив опіку над своїми молодшими сестрами, які опинилися самі ща кордоном після смерті матері. Історію родини розповідає "Суспільне Чернігів", передають Патріоти України. 20-річний Нікіта, 16-річна Даша та 11-...

"Любов переможе": Нардепка одружилася з комбатом (фото)

неділя, 19 травень 2024, 18:41

Нардепка від Слуги народу і голова української делегації в ПАРЄ Марія Мезенцева та командир батальйону ударних безпілотних авіаційних комплексів АХІЛЛЕС 92-ї Окремої штурмової бригади імені Кошового Отамана Івана Сірка Юрій Федоренко уклали шлюб. Про ц...