Наче вчора зкотився з конвеєра: В Україні знайшли мотоцикл “Восход-3М“, який 30 років простояв у гаражі

В Україні знайшли практично новий мотоцикл "Восток-3М" 1992 року випуску, у якого пробіг складає лише 68 км. Про нього розповів блогер Roma Urraco, який часто знаходить автомобільні "капсули часу", зазначають Патріоти України.

Цей мотоцикл майже 30 років простояв у гаражі. Справа в тому, що його власник мав ще один "Восток", на якому він і їздив. Іноді з мотоцикла, що стоїть в гаражі, знімали ту чи іншу деталь для його "родича", який знаходився в експлуатації.

Нагадаємо, "Восход-3М" випускали з 1983 по 1993 рік. Від мотоцикла попередньої версії він відрізнявся збільшеною рубашкою охолодження, зовнішньою панеллю приладів, новим баком. Він оснащується одноциліндровим двигуном об'ємом 175 куб. см потужністю 14 к.с. Мотор працює разом із чотириступінчастою механічною коробкою перед Максимальна швидкість становить 105 км/год.

NASA опридюднило унікальне відео лавового озера на супутнику Юпітера

четвер, 25 квітень 2024, 4:15

"Вчені під час місії NASA Juno до Юпітера перетворили дані, зібрані під час двох недавніх прольотів повз Іо, на анімацію, яка підкреслює дві найдраматичніші особливості супутника Юпітера: гору та майже гладке, як скло, озеро охолоджуючої лави", – йдеть...