"Над Брюсселем туман, в Вашингтоне - мороз": На Херсонщині чиновник пішов із урочистого заходу через пісню "95 кварталу" (відео)

Перший заступник голови Генічеської райдержадміністрації Олексій Сищенко демонстративно пішов із святкування Дня незалежності, заявивши, що не хоче слухати "сєпарську пісню".

Скандал через виконання пісні "95 кварталу" спалахнув у Генічеську у суботу, 24 серпня. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на місцеве видання "Новий візит".

Перший заступник голови Генічеської райдержадміністрації Олексій Сищенко демонстративно пішов із святкування Дня незалежності у Генічеську. Скандал виник через те, що під час урочистого заходу стали співати одну із пісень 95 кварталу.

Чиновник не згоден із текстом пісні і вважає, що вона "недоречна під час святкування Дня Незалежності України, яка потерпає від збройної агресії. Можливо пісня доречна для шоу, а не до урочистих заходів до Дня Незалежності.".

На знак протесту Сищенко поклав квіти до погруддя Тараса Шевченко та демонстративно пішов зі святкування.

Належить до дуже рідкісного типу клинків тисячолітньої давнини: Науковці розгадали загадку "Іспанського Екскалібуру"

субота, 27 квітень 2024, 6:15

Дослідники нарешті розгадали таємницю унікального меча, виявленого в Іспанії три десятки років тому. . Фахівці назвали його «Екскалібур» через розташування, в котрому старовинний клінок був знайдений, бо нагадує кельтську легенду короля Артура. . Ар...

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...