Над Києво-Печерською Лаврою помітили нашестя ворон: Цаплієнко поділився моторошним відео

У Мережі з'явилося відео, на якому зафіксоване незвичне явище у Києві. Сотні ворон "атакують" Києво-Печерську Лавру. Відео у соціальних мережах опублікував журналіст Андрій Цаплієнко, передають Патріоти України.

"Нашестя ворон над Печерською Лаврою. Росіяни біснуються, що це знак захоплення Лаври нечистою силою. Але судячи з того, що ворони відлідають, "нечиста сила" покидає Лавру. Українська церква повертає захоплену ворогом духовну спадщину", - підписав він відео жартуючи.

Фахівці пояснють, що скоординований політ зветься мурмурацією птахів. Це ніяк не пов'язано із потойбічним чи війною. В народі кажуть, що це до зміни погоди.


Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...

До 600 євро на людину: Названо суми, які роздають біженцям з України в найпопулярніших країнах ЄС

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:56

Українські переселенці, шукаючи притулок за кордоном, можуть розраховувати на фінансову підтримку від країни, де вони перебувають. Найбільше українських біженців знаходиться у Німеччині, Франції, Італії, Польщі та Чехії. Розміри соціальних виплат від ц...