Наддержавне: У росіян на МКС закінчилась їжа, рятувати "встающих с колен" довелось американцям

Поки режим Путіна тицяє дулі всім і вся у світі, доводячи свою удавано поновлену наддержавність, виник черговий епічний провал у "вітрині" російського лідерства.

Через повторне перенесення рейсу на МКС у російських космонавтів закінчились харчові запаси, американці поділились з ними своїми запасами. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на російські ЗМІ.

"Отримали від американської сторони, точну кількість зараз не згадаю, здається, 13 контейнерів з раціонами харчування", - передають слова космонавта Сергія Рижикова РИА Новости.

Зазначається, що провізію росіянам повинні були привезти ще 11 грудня, однак через додаткові перевірки вирішили перенести запуск на наступний рік. В Інституті медико-біологічних проблем Російської академії наук пояснили, що через відтермінування запуску грузового корабля з продовольством Росія попросила доставити контейнери США, але ті запропонували поділитися запасами своїх астронавтів.

Російських астронавтів Сергія Рижикова та Сергія Кудь-Свєрчкова нагодували безкоштовно — американські колеги не попросили нічого взамін.

Передвиборча програма звучить дуже спокусливо: У Байдена та Трампа з'явився несподіваний конкурент

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:05

За законами США, президентом країни може стати американець, якому вже виповнилося 35 років. Але ж висловлювати бажання стати президентом законом не забороняється. Про свої наміри очолити Сполучені Штати заявив Броуді Кеньйон зі штату Джорджія, якому не...

"Шановні твіттеряни, на зв'язку з вами ху*сос": Українське ЗМІ потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка

п’ятниця, 3 травень 2024, 20:43

Євген Клопотенко оприлюднив у мережі скриншоти листування з нібито редактором видання "Заборона", який пропонував йому співпрацю. Начебто помилившись з чатом, так званий представник медіа обізвав шеф-кухаря нецензурними словами, і відповідь з боку кулі...