"Надя совсем тю-тю": Українців вразило купання Савченко в Льодовитому океані (відео)

Користувачі соцмережі не залишили відео без уваги. Більшість назвали таку поведінку нерозумною.

Екс-депутат Верховної Ради Надія Савченко скупалася у Північному Льодовитому океані у довгій червоній сукні. Відповідне відео вона виклала у Facebook, передають Патріоти України.

"Якщо вже ти на краю світу, то не втрачай мить! Північний Льодовитий океан", - так підписала відео Савченко. Українці почали активно залишати коментарі під відео.

"Смілива, але не розумно. Ще й досі собі доводити щось", "Неймовірно, поза межами, вражаюче, стільки краси і відваги в одному відео. Невже може бути, щось світліше самої світлої душі", "Неймовірно, сміливо, круто! Стихія і Надія", "Це що за безумство", - пишуть вони.

Зазначимо, що у серпні 2019 році Надія у зеленій сукні поплавала в холодному Балтійському морі.

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...

"Він не уявляє, як можна грати": Чемпіон світу нещадно розніс Мудрика після матчу з Астон Віллою

неділя, 28 квітень 2024, 21:00

Ексгравець Челсі та чемпіон світу у складі збірної Франції Франк Лебеф розкритикував українського вінгера лондонців Михайла Мудрика після гри проти Астон Вілли (2:2) в 35 турі АПЛ. За словами легендарного футболіста, Мудрик погано взаємодіє з партнерам...