Надія Мейхер наважилась піти на "Голос країни 2021" як рядовий конкурсант (відео)

Звісно для визнаної діви шоубізу не потребує визнання жюрі її талантів, а з допомогою вже другого шоу "Плюсів" просуває своє повернення на сцену

Колишня ВІА Гра Надія Мейхер вирішила взяти участь у прослуховуваннях на участь в 11 сезон шоу Голос: перезавантаження. Співачка з'явилася на одному з кастингів разом з молодими музикантами - вона заздалегідь почала репетицію з учителем вокалу, і навіть постаралася і також спробувала повернути крісла зіркових тренерів – Олега Винника, Наді Дорофєєвої, Монатіка і Тіни Кароль, зазначають Патріоти України.

Але після цього співачка підкреслила, що за результат не переживає, адже впевнена, що шоу Голос країни для нових зірок, а не для тих, хто давно відомий слухачам.

До речі, перед цим вона брала участь в іншому проекті 1+1 - Танці з зірками, де посіла 3 місце. А в серіалі Великі Вуйки 2 вона зіграла кохану головного героя, яка переїхала до нього з Києва.

Артистка не стала розкривати журналістам, яку пісню виконає на відборі 11 сезону Голосу країни. Мейхер лише зазначила, що глядачі почують одну з її улюблених композицій. Зате ведучий проекту Юрій Горбунов припустив, що подруга заспіває оперний твір.

"Я думаю, якісь свої оперні справи, які вона останнім часом втілює в життя. Ми цього році з Надею так близько довго спілкуємося і в Вуйках, і в танцях, що я очікував, що вона буде в голосі. Я бажаю Наді успіху, вона крута", - поділився Юрій Горбунов - її серіальний "коханий".

Голос країни 2021 - що буде в 11 сезоні:


Почнеться епоха вимирання? Вчені попередили про нову загрозу екологічної катастрофи

вівторок, 7 травень 2024, 0:30

Чисельність багатьох видів джмелів у всьому світі скорочується. Через аномальну спеку їх гнізда перегріваються, внаслідок чого гинуть цілі виводки личинок. Вчені попереджають, що планеті загрожує нова екологічна катастрофа, якщо на Землі повністю зникн...

Це може здивувати! Швейцарські вчені назвали оптимальне добове співвідношення сидіння, стояння, сну та активності

вівторок, 7 травень 2024, 0:26

Учені зі швейцарського університету Свінберна з'ясували, що те, як людина проводить свій день, може мати значний вплив на її здоров'я та назвали оптимальне співвідношення сидіння, стояння, сну та активності/ Про це повідомляє Science Alert, передають П...