Надія нації: Діти перед дворовим матчем на Троєщині виконали гімн України (відео)

Юні київські футболісти в одному з дворів Троєщини перед тим, як почати ганяти у футбол, заспівали гімн України. Зворушливий ролик у себе у фейсбуці опублікував музикант Дмитро Сірченко, зазначають Патріоти України.

На відео, знятому з вікна київської висотки, видно, як діти вишикувалася і виконують гімн України, приклавши руки до сердець. Так юні спортсмени наслідували своїх старших кумирів, які виступають на чемпіонаті Європи-2020.

"На жаль, на відео погано чути, далеко. Ці малюки перед грою у футбол вишикувалася і, поклавши руки на свої сердечка, заспівали гімн України! Боже, благослови Україну!" - підписав відео автор.

У коментарях користувачі захоплюються дітьми.

"Боже, бережи цих дітей та Україну. Приємно бачити. Боже, як мило. Ще маленькі, а вже усвідомлюють, що українці", - пишуть користувачі.




Якщо завтра війна: Опитування показало, де у Європі громадяни найбільше готові захищати свої країни

середа, 24 квітень 2024, 15:30

Громадяни Вірменії, Азербайджану, Грузії, Косова, України, Албанії та Молдови найбільше серед європейців готові воювати за свою країну у разі потенційної небезпеки, передають Патріоти України.. Як повідомляє "Європейська правда", про це свідчать дані ...

Збільшуємо демографічну кризу? Якими будуть наслідки заборони на консульські послуги

середа, 24 квітень 2024, 15:24

Позбавлення консульських послуг українських чоловіків за кордоном призведе не до покращення мобілізації, а до масових спроб отримати громадянство інших країн. Таку думку висловив відомий український активіст, волонтер та офіцер ЗСУ Мирослав Гай, перед...