Надія згасає: У Чернівецькій області третю добу шукають підлітка, який зник під час купання

Двоє підлітків потонули під час купання у річці Дністер у Чернівецькій області. Рятувальники вже три доби шукають 15-річного хлопця.

Інцидент стався в селі Рухотин Чернівецької області. За даними слідства, 12 червня вчитель одного з місцевих закладів освіти повів учнів 9 класу, які відвідують його гурток, на відпочинок до Дністра.

Під час купання троє хлопців віднесло течією. Одного з них вдалося врятувати очевидцям. Тіло ще одного підлітка знайшли місцеві жителі на відстані 1,5 км від місця зникнення.

Третього підлітка досі не знайшли. Рятувальники провели обстеження 18 км русла Дністра та прибережної лінії, але пошуки результатів не дали.

Станом на 14 червня пошуково-рятувальні роботи продовжуються. До пошуків залучили близько 40 рятувальників, дев’ять одиниць техніки та вісім плавзасобів ДСНС, 15 поліцейських та п’ять одиниць техніки Нацполіції. До пошуків також активно долучається місцеве населення.

Початок переговорів з ЄС: Починайте виконувати!

п’ятниця, 28 червень 2024, 1:07

Початок переговорів про вступ до ЄС – це не подарунок для влади і не приз глядацьких симпатій. Це – визнання героїчної боротьби української Армії за підтримки Народу. Але це також – певне, остання сходинка, на яку пускають авансом. Далі – дуже складна ...

Є загиблі та поранені: у Словаччині сталася аварія автобуса та поїзда з українцями (відео)

четвер, 27 червень 2024, 23:55

За словами журналіста Віталія Глаголи, кілька постраждалих перебувають у важкому стані. Серед постраждалих водій автобуса і водій поїзда, пасажири поїзда не постраждали. . Близько шостої вечора 27 червня поїзд Будапешт-Прага, в якому перебували громад...