Надмірно відповідальна людина: Топ-чиновник у Німеччині наклав на себе руки через коронавірус

Томаса Шефера вважали можливим наступником нинішнього прем'єра цієї федеральної землі Буфьє.

У Німеччині міністр фінансів федеральної землі Гессен Томас Шефер скоїв суїцид через те, що не знав, як допомогти людям в ситуації з пандемією коронавірусу. Про це повідомляє видання Deutsche Welle, передають Патріоти України.

Тіло політика знайшли в суботу, 28 березня, співробітники служби порятунку. Труп лежав на залізничній колії у міста Хоххайм-на-Майні. Правоохоронці припускають, що Шефер наклав на себе руки. Йому було 54 роки. Зазначають, що політик був вкрай стурбований пандемією COVID-19.

Прем'єр-міністр Гессена Фолькер Буфьє висловив співчуття родині загиблого: "Ми всі шоковані і ледь можемо повірити, що Томас Шефер пішов з життя так несподівано і раптово".

Шефер займав пост міністра фінансів в Гессені з 2010 року. Його вважали можливим наступником нинішнього прем'єра цієї федеральної землі Буфьє.

В Україні працівників зможуть звільняти за неповідомлення про родичів, які лишилися на тимчасово окупованій території

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:58

У роботодавців з’явиться нова підстава для звільнення працівників - неповідомлення працівниками роботодавцю інформації щодо наявних у них зв’язків з фізичними особами, які знаходяться на тимчасово окупованій території України, передають Патріоти Україн...

Це ще не кінець! Кліматологиня попередила українців про нові бурі з пилом із Сахари

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:45

Пил із Сахари, що долітає до України, рідкісне явище, але воно підпорядковується атмосферній циркуляції. Влітку українцям варто очікувати його повернення. Про це в ефірі телемарафону заявила кліматологиня, фахівчиня в галузі зміни клімату та довгострок...