Надприродньо сексуальна: Новоявлена статуя русалки в південноіталійському містечку викликала бурхливу дискусію в усій країні (фотофакти)

Авторами проекту стали студенти художньої школи, котрі втілили у свій витвір нестримну юнацьку фантазію про жіночу привабливість

Статую встановили на площі, названій на честь вченої Рити Леві-Монтальчині. Фото: Monopoli Times

Попри те, що статуя ще офіційно не відкрита, фото, зроблені під час встановлення, виклали в соціальних мережах та викликали занепокоєння італійців.

На півдні Італії, в рибальському селі Апулії, на площі з'явилась статуя русалки, викликала обурення через її "надто провокаційний" вигляд. Про це пише The Guardian.

Студенти художньої школи Луїджі Россо в Монополі створили витвір мистецтва, який був встановлений на площі, названій на честь вченої Ріти Леві-Монтальчині. Попри те, що статуя ще не була офіційно відкрита, фотографії, зроблені під час її встановлення, були опубліковані в соціальних мережах та викликали занепокоєння італійців.

Акторка з італійського міста Барі, Тіціана Скьявареллі, поділилася думкою свого друга з Монополі, який висловив явне невдоволення.

"Схоже на русалку з двома силіконовими грудьми й, перш за все, величезною задницею, яку ніколи раніше не бачили у русалки", — цитує жінка думку містянина.

Фото: Monopoli Times | Статуя може стати популярним туристичним об'єктом, якщо не приберуть геть

При цьому Скьявареллі зазначила, що особисто вона не має претензій ні до студентів-мистецтвознавців, ні до місцевої ради, яка замовила цю роботу. Жінка вважає цю пам'ятку цікавою і висловила думку, що вона може стати новою пам'яткою для туристів.

Видання зазначає, що директор художньої школи Адольфо Марчіано захищав пам'ятник, вважаючи його "даниною поваги переважній більшості жінок з пишними формами". Він пояснив, що мер Монополі доручив студентам створити кілька статуй для міста, зокрема, одну на тему моря.

Працюють партизани? Російських військових хтось спеціально труїть - у Маріуполі померло 9 осіб, у РФ - ще 5

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:45

Наразі спецслужби Росії займаються розслідуванням справи про навмисне отруєння російських військових у Маріуполі, внаслідок чого дев'ять із них померли, про що пише один із російських ресурсів, передають Патріоти України. Зокрема, співрозмовники виданн...

ВМС України поповнили ще двома бойовими одиницями флоту

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:15

ВМС України провели церемонію підняття військово-морських прапорів на катерах "Ірпінь" та "Рені", які цього року передали ВМС Естонії. Подія відбулася з нагоди включення катерів до складу національного флоту України.Про це повідомляє ВМС України. Катер...