Надихнувшись сендвічем, кореєць створив оригінальні меблі

У колекцію увійшли три предмети - крісло, лава і невеликий стіл.

Південнокорейський дизайнер і засновник бюро Atelier Sohn Донхун Сон (Donghoon Sohn) придумав меблі, надихнувшись виглядом класичного сендвіча, з якого витікає плавлений сир. Про це повідомляє Dezeen, передають Патріоти України.

Сон зробив меблі з білих пластикових блоків, які скріпив між собою клеєм - переробленою термопластичною смолою. Описуючи технологію роботи, дизайнер уточнив, що закріплював нову панель, поки речовина твердне, і спеціально не прибирав патьоки. За задумом Сона, меблі повинні нагадувати шматки хліба, з яких витік сир. Лінії патьоків пофарбовані в яскраві кольори. Для столу дизайнер вибрав білий і червоний, для стільця - синій і жовтий, а на лавці використовував чорний, блакитний і зелений.

За словами Сона, для створення ефекту плинності він взяв відходи, які залишаються від 3D-друку і фрезерування. Дизайнер зазначив, що такі матеріали легко піддаються обробці і фарбуванню. «У процесі роботи неминуче утвориться багато пластикових відходів, які потім важко переробити. Вони схожі на пил і занадто малі. Однак ці дрібні пластівці швидко вступають в реакцію навіть з невеликою кількістю розчинника», - пояснив Сон.

"Прошу звинувачувати у моїй смерті Путіна і росіян": Нові подробиці щодо загибелі жінки в дендропарку Кропивницького

вівторок, 7 травень 2024, 23:55

У дендропарку у Кропивницькому Кіровоградської області 7 травня жінка впала з оглядового колеса. Факт її загибелі "Суспільному" підтвердила речниця поліції області Віталіна Бевзенко, нагадують Патріоти України. З її слів, інформація на номер 102 надійш...

Зал підспівував: alyona alyona та Jerry Heil довели до сліз промовистим номером про силу жінок

вівторок, 7 травень 2024, 23:33

У Швеції на сцені міжнародного конкурсу "Євробачення-2024" дует alyona alyona та Jerry Heil приголомшив виконанням пісні Teresa & Maria, передають Патріоти України. Виконавиці вийшли боротися за місце у фіналі під номером п'ять. У цей час зала затамува...