Надзвичайно моторошний інцидент: Леопард увірвався до суду і напав на кількох адвокатів (відео)

Леопард пробрався до приміщення суду в індійському місті Газіабад, де напав і поранив шістьох людей, серед них - адвокатів. Про це повідомляє India Today, передають Патріоти України.

За словами очевидців, хижак пробрався на перший поверх будівлі суду близько 16:00 за місцевим часом (о 13:30 за Києвом), викликавши хаос і метушню. Люди розбігалися в пошуках безпечного місця, а адвокати зачинилися в кабінетах.

Біганина розбудила у леопарда інстинкт мисливця і він накинувся на кількох людей, зокрема на поліцейського та адвоката, який намагався прогнати звіра лопатою та палицею. Загалом від несподіваного нападу постраждало щонайменше шестеро людей.

На місце події прибули кілька карет швидкої допомоги, які терміново доправили постраждалих до лікарні. Заспокоїти та приборкати дику тварину вдалося співробітникам лісового департаменту, яких викликали на місце інциденту. Леопарда схопили через чотири години після входу до будівлі суду.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...