Надзвичайну ситуацію проголошено в Дніпропетровській області

У Дніпропетровській області оголосили надзвичайну ситуацію через коронавірус. Про це повідомляє Дніпропетровська ОДА, повідомляють Патріоти України з посиланням на видання "Наше місто".

Рішення про введення надзвичайної ситуації було прийнято регіональною комісією з надзвичайних ситуацій в Дніпропетровській області.

"Я вважаю, що підстав для надзвичайної ситуації поки немає, дане рішення комісії є скоріше формальним - необхідне для організації роботи штабу. Додаткових обмежень воно не спричинить", - сказав глава облради Святослав Олійник.

Наразі надзвичайну ситуацію оголосили ще у трьох областях - Чернівецькій, Житомирській та Київській.

Зазначимо, що у зв'язку із загрозою поширення коронавірусу спільно з працівниками поліції на пересувних мобільних і стаціонарних постах військовослужбовці Національної гвардії почали нести службу в населених пунктах.

Нагадаємо, що перший заступник голови КМДА Микола Поворозник в інтерв'ю РБК-Україна розповів, що у Київській міській державній адміністрації прийняли рішення про введення надзвичайної ситуації в Києві.

Стався епілептичний напад: На Закарпатті мобілізований помер дорогою до навчального центру

вівторок, 23 квітень 2024, 12:14

У Закарпатській області військовозобов'язаний помер дорогою до навчального центру через епілептичний напад. Про це повідомив Закарпатський ОТЦК та СП у Facebook, передають Патріоти України. «Висловлюємо співчуття родині та близьким. Сталась трагедія. П...

А ви це знали? Українцям розповіли, як довго потрібно зберігати паперові платіжки за електрику

вівторок, 23 квітень 2024, 11:22

Не виключено, що невдовзі українцям платіжки за комунальні послуги будуть надходити лише в електронному варіанті, передають Патріоти України. Те, що паперові документи потрібно зберігати протягом трьох років, у компанії YASNO назвали «міфом», відзначи...