"Надзвичайний акт мужності": У США хлопчик запобіг аварії шкільного автобуса, коли водій втратила свідомість

У американському штаті Мічиган семикласник Діллон Рівз запобіг аварії шкільного автобуса після того, як жінка, що була за кермом, втратила свідомість, передають Патріоти України.

Шкільний автобус розвозив учнів по домівках. Жінка відчула запаморочення і попередила шкільний відділ транспорту, що погано почувається і збирається зупинитися.

Однак вона не встигла доїхати туди, де планувала припаркуватися, втратила свідомість і не змогла зупинити автобус.

В автобусі було понад 66 учнів і розпочалася паніка. Однак 13-річний Рівз взявся за кермо і почав повільно натискати на гальма. Хлопчик кричав школярам: "Хтось подзвоніть у 911. Негайно. Хтось повинен зателефонувати 911. Нехай хтось подзвонить у 911!".

Діллону вдалося скерував автобус у безпечне місце. Ніхто не постраждав. Поліція та пожежна служба відреагували на інцидент протягом декількох хвилин і надали допомогу водію. Учнів посадили в інший автобус і відвезли додому. Водійку доправили до лікарні для обстеження. Поліція назвала вчинок Діллона Рівза "надзвичайним актом мужності та зрілості".

Справжнє обличчя "рускава міра": В окупаційній армії РФ канібал та маніяк-убивця стали найліпшими друзями

п’ятниця, 3 травень 2024, 10:00

Канібал та маніяк-вбивця, що воюють в лавах окупаційної армії РФ проти України, познайомилися на фронті і стали найліпшими друзями. Про це повідомляє російське видання Волгоград онлайн. . Російський людоїд Дмитро Малишев 10 років тому вбив знайомого т...

"Людина змінилась": Стаховський сказав, що думає про Усика і його позицію щодо України

п’ятниця, 3 травень 2024, 9:59

Боксер Олександр Усик дуже змінився за роки повномасштабної війни та розкрився як справжній патріот України. Таку думку в інтерв'ю "РБК-Україна" висловив легендарний екс-тенісист Сергій Стаховський, який зараз захищає нашу країну на фронті, передають ...