​Надзвичайники врятували кінцівку киянки, котра вирішила поколупатися у блендері

У Києві 12 квітня жінка засунула пальці до насадки ручного блендера і застрягла у ній. Довелося викликати рятувальників, повідомляють Патріоти України з посиланням на Київську службу порятунку.

До КАРС надійшов виклик, у якому повідомлялося про травму руки у жінки. Рятувальники швидко прибули на місце події, для звільнення пальців постраждалої було прийнято рішення розпилити «ніжку» блендера.

Завдяки обережності рятувальників вдалося зберегти пальці, лише на одному лишися поріз від ножів блендера. Співробітники КАРС також надали медичну допомогу постраждалій.

«Іноді нам здається, що невелике нехтування правилами безпеки не матиме для нас жодних наслідків. Але це зовсім не так. Рятувальники завжди готові прийти вам на допомогу у надзвичайних ситуаціях, для цього ми працюємо цілодобово. А ви зі свого боку дотримуйтеся правил безпеки та бережіть себе». – йдеться у повідомленні Київської служби порятунку.

Працював на ворога: У Харкові місцевий мешканець намагався навести російські ракети по базі спецпідрозділу ГУР

вівторок, 23 квітень 2024, 14:25

У Харкові Служба безпеки затримала коригувальника російських ракетно-бомбових ударів по місту, який намагався виявити та передати російським військовим місця розташування спецпідрозділу "Кракен" Головного управління розвідки Міністерства оборони Україн...

"Моя ідея набуває видимі обриси": Ганна Маляр у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу

вівторок, 23 квітень 2024, 14:05

Ексзаступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. «Це все, що поки можна викладати публічно. Один із знімальних д...