"Нафтогаз" дуже хоче грошей за новими розцінками: Рахунки за жовтень сформовані, як отримати платіжку і як її оплатити по-новому

«Нафтогаз України» нагадав українцям, які не бажають накопичувати борги за «комуналку», як можна оплатити газ, спожитий у вересні, не чекаючи платіжки.

Сьогодні це можна зробити онлайн, обравши найбільш зручний варіант — через особистий кабінет my.gas.ua, чат бот GASUA в Viber і Telegram, а також на сайтах і через мобільні додатки банків, говориться в повідомленні газопостачальника в Facebook, зазначають Патріоти України.

Також до ваших послуг — відділення банків і «Укрпошти».

У компанії відзначають, що якщо оплатити за спожите паливо на my.gas.ua або в чат-боті GASUA до 15 числа, ви можете отримати знижку 1%, яку можна буде використовувати при здійсненні наступного платежу.

Важливо, що ціна на природний газ в жовтні для побутових клієнтів в рамках річного тарифного плану «Фіксований» становить 7,96 грн / куб. м з ПДВ, без вартості розподілу (доставки), а для інших — 16,56 грн / куб. м з ПДВ, без вартості розподілу (доставки).

Платіжки формуються на основі даних про ваш споживання газу, які передає ваш оператор газорозподільних мереж.

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.