Нагодуйте окупанта так, щоб він не прокинувся від тої їжі, - генерал ЗСУ звернувся до українців

Ворожа техніка зупиняється просто в українських селищах через брак пального. А російські окупанти просять в людей їжі, передають Патріоти України.

Генерал ЗСУ Сергій Кривонос в ефірі 24 каналу сказав, що це не "армія Росії", це "армія мародерів". "Особовий склад просто кидає свою техніку, тікають, жебракують, просять їсти", – додав він.

"До Москви повернуться одиниці. Призиваю українців – менше слів, більше дій. Якщо вони прийшли до вас у село – нагодуйте так, щоб вони не проснулись від тої їжі. Чим тільки можна – знищуйте. Труїть як мишей, як тарганів", – наголосив він.

Криновос каже, що Путін грає ва-банк. В маразматика вже межа пройшла, він хоче знищувати патріотів України. Він хоче, щоб ми боялись слова "Путін", щоб ми боялись слова "Росія", але такого ніколи не буде, – заявив генерал.

Близнючка таємно ходила на роботу замість сестри, але далі щось пішло не так

четвер, 16 травень 2024, 12:29

Після того, як одній із сестер відмовили у щорічній відпустці, блогерки з Канади Алі та Ное Ченс, вирішили спробувати провернути аферу. Однак, усе закінчилося провалом. Сестра, яка була на заміні, розповіла про це у TikTok і ролик побачив керівник. На ...

Більшого поєдинку в боксерському житті вже не буде: Усик розповів, чи завершить кар'єру після об'єднавчого бою з Ф'юрі

четвер, 16 травень 2024, 11:43

Чемпіон світу за версіями WBO, WBA та IBF у суперважкій вазі українець Олександр Усик заявив, що не планує завершувати кар'єру найближчим часом. За словами українця, незалежно від результату бою з володарем титулу WBC британцем Тайсоном Ф'юрі, він збир...