"Нагорі" дали команду не розголошувати: У Києві вже були випадки смерті після вакцинації від коронавірусу

Після повідомлення про смерть жінки після введення вакцини Moderna, журналісти з'ясували, що в Київській міській лікарні №4 вже були випадки, коли пацієнти вмирали після щеплення від коронавіруса. Ще в червні там помер від ковіда чоловік, який був вакцинований препаратом CoronaVac. Про це повідомив Сергій Кравченко, голова Національної Медичної палати України, передають Патріоти України.

"На початку літа вже був подібний випадок. Дорослий чоловік на третій день після вакцинації китайським CoronaVac потрапив в інфекційне відділення Київської міської клінічної лікарні №4 з підозрою на ковід. В результаті помер в умовах стаціонару", - розповів Кравченко, пославшись на слова медиків, які лікували цього пацієнта.
Він додав, що більш докладні деталі уточнити зараз вже складно, так як історія хвороби здана в архів. При цьому про летальний кінець після щеплення CoronaVac публічно не повідомлялося. Хоча лікарі доповіли начальству про це, "нагорі" історії вирішили не надавати розголосу.
За зізнанням медиків, що працюють з ковіднимі хворими в цій лікарні, до них регулярно надходять вакциновані пацієнти, які хворіють коронавірусом після щеплення. Хтось хворіє в легкій, а хтось у важкій формі. У деяких ковід розвивається відразу після щеплення, у інших - через час.
"Це говорить про те, що система фармаконагляду не працює! Нікого не цікавить, скільки провакцинованих і якими вакцинами людей захворіло і було госпіталізовано. Скільки серед них летальних випадків. І як наслідок, ніхто не проводить фармаконагляд безпеки, епідеміологічної ефективності вакцин, що застосовуються в Україні", - говорить Сергій Кравченко.
Джерело: Страна

Що сталось із другим поліцейським, пораненим під час нападу у Вінницькій області

субота, 20 квітень 2024, 15:20

Вночі 20 квітня двоє зловмисників на Вінничині убили 20-річного поліцейського Максима Зарецького. Другим постраждалим правоохоронцем виявився капітан Максим Шарапанський. Про це повідомляє видання "Суспільне Вінниця", передають Патріоти України. За поп...

Військкомат надіслав повістку журналісту, який помер у жовтні минулого року

субота, 20 квітень 2024, 15:05

Оболонський районний територіальний центр комплектації та соціальної підтримки (ТЦК) Києва надіслав повістку на адресу спортивного журналіста Артема Франкова, який помер у жовтні минулого року. Про це повідомляє Telegram-канал Artем Frankov official, п...